Köpa Amoxicillin På Nätet

Amoxicillin är antibakteriella läkemedel som ger bakteriedödande åtgärder så att mikroorganismer.


#1Apotek
Köp Nu


Det hämmar aktiviteten hos sådana skadliga bakterier för mänskliga som stafylokocker, streptokocker, kolon bacillus, och många andra. Amoxicillin förstör cellväggarna av bakterier, så att de upphör att utveckla och dö.

Amoxicillin tillhör en farmakologisk grupp av penicillin. Det är den mest stabila och studerade klass av antibiotika som har en bra tolerans och hög säkerhet. Detta läkemedel fungerar för vuxna och barn, eftersom det inte leder till patologiska förändringar i benvävnad.

I medicinsk praxis, Amoxicillin används ofta men detta antibiotika har också nackdelar. Kommer till kroppen penicillin förstörs under inflytande av beta-laktamas enzym och därmed användningen av antibiotika kan vara ineffektiva i vissa fall.

Anvisningar för användning

Utbudet av tillämpningen av Amoxicillin är stor: inflammatoriska infektioner i hud, mjukdelar, slemhinnor, akuta infektioner av ENT och luftvägarna, exacerbation av kronisk bronkit, lunginflammation, och infektioner i mag-tarmkanalen.

Infektioner som är orsakade av anaeroba grampositiva och gramnegativa mikroorganismer är lätt att behandla med Amoxicillin.

Virusinfektioner, mykoplasma, och proteus stammar är resistenta mot inverkan av Amoxicillin.

Användning och dosering

Om du vill köpa Amoxicillin för behandling av infektioner i mitten av allvarlighetsgrad (ont i halsen, bronkit, etc), du behöver inte behöver doctoras recept. Detta läkemedel har godkänts av FDA och skiljer sig genom hög säkerhet. Du behöver bara undersöka instruktioner för användning.

Men om du bestämt dig för att köpa Amoxicillin för behandling av severer infektiösa inflammatoriska processer, doctoras eller pharmacistas samråd krävs.

Typ av infektion och känslighet för mikroorganismer att inverkan av Amoxicillin paly den viktigaste rollen vid bestämning av dos regim. Det kan finnas i de kliniska tillstånd, efter läkarundersökning, och efter att ha gjort analyser. Rätt dagliga dosen av Amoxicillin är en förtjänst av den säker och framgångsrik infektion behandling.

  • Standard dos av Amoxicillin för vuxna från vilken behandling som är igång är 500 mg 3 gånger dagligen
  • I händelse av någon medicinsk effekt och återfall av infektionen dosen av Amoxicillin kan ökas upp till 750-1000 mg 3 gånger per dag.
  • Den maximala dagliga dosen av Amoxicillin för vuxna är 6 g per dag (för meningit, gynekologiska infektioner)

Barn under 5 år använder Amoxicillin i form av suspension. Barn är föreskriven behandling från den minimala dosen 250 mg Amoxicillin 2-3 gånger per dag och då dosen ökas upp till effektiv.

Behandlingstiden beror på typ och komplikationer av infektionen, men som regel 5-10 dagar är tillräckligt för att fullständigt behandla infektionen.

Biverkningar

Takin Amoxicillin biverkningar förekommer sällan, och det är därför detta läkemedel är ofta föreskrivna barn.

De biverkningar som kan orsakas av intolerans mot penicillin eller överdos. I detta fall, patienten kan ha allergiska reaktioner, nässelfeber, spänning, sömnstörningar, illamående och diarré.

För att undvika dessa symptom behandling bör startas från den minimala doser, och om det uppstår oönskade reaktioner uppträder, kontakta läkare. Om behandlingen påbörjas från höga doser av Amoxicillin på en gång, intensitet biverkningar kan vara starkare.

Interaktion med andra läkemedel

  • Amoxicillin minskar medicinsk effekt av peroral hormon preventivmedel
  • Urindrivande medel och icke-steroida anti-inflammatoriska läkemedel långsammare utsöndring av Amoxicillin, på grund av detta överdos kan hända
  • Det är absolut kontraindicerat att ta Amoxicillin i kombination med aminoglykosid och alkohol, inklusive läkemedel som innehåller etanol.
Namn*:
Email*:
Meddelande*: