Köpa Atenolol Nätet

Atenolol är ett läkemedel för behandling av kardiovaskulära sjukdomar för den breda spektrum av åtgärder. Det har inte en fraktionerad symtomatisk aktivitet, och det är därför ordineras patienter med kroniska sjukdomar i det kardiovaskulära systemet.


#1Apotek
Köp Nu


Atenolol erbjuder hypotensiva, antianginal, och antiarytmiska åtgärder. 50% av enkel dos absorberas nästan på en gång från mag-tarmkanalen, och resten en utsöndras intactly.

Atenolol funktion består i en minskning av den belastning på hjärtmuskeln. De aktiva ingredienserna lägre frekvens av hjärtat slå både i vila och under aktivitet. På grund av detta, hjärtmuskeln sammandragning och irritabilitet.

Vid användning av läkemedlet muskelfibrer, artärer är avslappnad, och så blodet konduktivitet och syre volym som kommer att hjärtat ökar.

Terapeutisk effekt har en effekt av ackumulering. Efter den första användningen, hypotensiva effekten är ganska svag och utvecklas långsamt, och därför, läkemedlet inte fungerar för att arrestera hyperton krisen.

Vid regelbunden användning av Atenolol blodtryck är reglerad, hjärtrytmen är stabiliserad, smärta i bröstet försvinner och risken för hjärtinfarkt minskar.

Atenolol förlänger livet och minskar risken för en hjärtattack hos patienter med ischemisk hjärtsjukdom. Därför att läkemedlet endast får användas under intensiv sjukdomar i det kardiovaskulära systemet, och profylax av friskt hjärta.

Riktning för användning

Atenolol är indicerat för behandling och förebyggande av stenocardia, arytmi, ischemisk hjärtsjukdom, hjärtinfarkt, högt blodtryck och andra sjukdomar i det kardiovaskulära systemet.

Användning och dosering

Avancerad behandling av hjärt-och kärlsjukdomar kommer att bidra till att undvika komplikationer, och därför, om du kände smärtan i hjärtat, stabil ökning av det arteriella trycket, hjärtat bråttom, eller andra symtom, kan du köpa Atenolol och har en förebyggande kurs.

För profylax den minimala dosen av Atenolol 25 mg är föreskrivna för en dag. Atenolol 25 mg inte orsaka biverkningar. Atenolol i dosen 25 mg kan köpas i inte alla apotek eftersom de doser på 50 mg och 100 mg är mer populära. Därför, om du letar efter den minimala dosen av Atenolol, kan du beställa läkemedlet i online-apotek.

Den vanliga dosen av Atenolol vid behandling av hjärt-och kärlsjukdomar är 50-100 mg per dag. De piller tas en gång om dagen innan måltid.

Användning av Atenolol mer än en gång om dagen är meningslöst eftersom varaktigheten av åtgärden är 24 timmar. Användning av mer än 100 mg Atenolol kan orsaka biverkningar.

Biverkningar

Ett plötsligt upphörande av Atenolol kan orsaka takykardi, arytmi, och högt blodtryck. För att undvika dessa biverkningar behandlingen ska avslutas gradvis genom att sänka den dagliga dosen av 25-50 mg per vecka.

Efter den dagliga dosen och rekommendationer från läkare biverkningar är knappast troligt i processen av Atenolol användning. I enstaka fall, svaghet, matthet, huvudvärk, blodtrycksfall, illamående, kräkningar, reversibel alopeci och erektil dysfunktion är möjligt. Men dessa biverkningar är ganska sällan vid användning av höga Atenolol doser.

Interaktion med andra läkemedel

  • Antiarytmiska läkemedel kan öka verkan av Atenolol, och därför stor försiktighet bör utföras, och allmänna hälsotillstånd är observerade.
  • I fall av interaktion med Atenolol med insulin, det är en möjlighet till utveckling av akut hypoglykemi
  • Atenolol är kontraindicerat med antidepressiva läkemedel och medicinska produkter som innehåller etanol, inklusive dryck drycker.
Namn*:
Email*:
Meddelande*: