Köpa Cipro På Nätet

Den avancerade antibiotika snabbt kommer att bidra till att klara bakteriell infektion. Om behandlingen av smittsamma sjukdomar är försenad, farliga komplikationer som kommer att skada viktiga organ i den mänskliga kan hända.


#1Apotek
Köp Nu


Den avancerade Cipro antibiotika är effektiva i behandlingen av de flesta bakteriella infektioner. Cipro är utgivna i enlighet med de normer för kvalitet och är ett registrerat varumärke pf-den aktiva substansen Ciprofloxacin. Cipro kan köpas Receptfritt. Bara för transport av antibiotika i online-apotek och vänta på ett bud.

Cipro ger bakteriedödande åtgärder som att gramnegativa aeroba bakterier, grampositiva aeroba bakterier, och intracellulära aktivatorer.

Fördelen av att Ciprofloxacin är ett bakteriedödande åtgärder för att bakterier som är i den fas av aktiv utveckling samt resten.

Cipro klarar maligna mikroorganismer med hjälp av DNA förstörs. Nå celler, bakterier Ciprofloxacin bryter proteinsyntes och hindrar utvecklingen av mikroorganismer. På samma gång, en förstörelse av cellulära vägg av bakterier som händer på grund av vilka de dör nästan på en gång.

Cipro fungerar endast till cellerna av mikrober och inte röra friska celler i kroppen. Det är inte ackumuleras i vävnader och vätskor, inte orsaka missbruk, och utsöndras nästan 99% från kroppen inom 24 timmar.

Om du har symtom på bakteriell infektion, och du söker för en effektiv och säker antibiotika, kan du köpa Cipro och se till att det är en av de bästa läkemedel som kommer att behandla nästan alla infektion i en kort period av tid.

Anvisningar för användning

Cipro är föreskriven för behandling och profylax av bakteriella infektioner i luftvägarna, hud, ben vävnader, leder, njurar, urinvägar, sexuella infektioner, infektioner i slemhinnor och HENT organ.

Cipro rekommenderas patienter med svag immunitet, och även som profylax av inflammatoriska infektioner vid operationer.

Användning och dosering

Cipro piller bör tas oralt, utan att tugga ett piller. Att ta antibiotika på fastande mage, dess biotillgänglighet och upptag i GIT är bättre.

  • Behandling av den smittsamma sjukdomar bör startas från dos av 500 mg Cipro 2 gånger per dag (12 timmar)
  • I händelse av utebliven terapeutisk effekt inom 3-4 dagar, kan dosen ökas upp till 750 mg Cipro 2 gånger per dag
  • Efter försvinnandet av den medicinska symptom på bakteriell infektion Cipro bör användas för 3 dagar
  • Patienter med rubbningar i njurarna långsam metabolism av Ciprofloxacin, det är därför dosen för dessa patienter bör inte överstiga 250 mg Cipro 2 gånger per dag.
  • Den genomsnittliga längden av bakteriell infektion behandling är 7-10 dagar. I övriga fall, behandling kan ta 14 dagar.

Biverkningar

Biverkningar av Cipro visas under användning i höga doser inom en lång period av tid. Patienterna har oftast drogen mun, huvudvärk, minskad aptit, yrsel, illamående och hög kroppstemperatur.

Som regel är dessa biverkningar är svag och inte kan påverka antibakteriell terapi. Alla biverkningar av Cipro köra sin kurs inom 2-3 dagar.

Interaktion med andra läkemedel

  • Medicinsk interaktion Cipro med metronidazol, klindamycin, ciklosporin, och vankomycin kommer att öka den antibakteriella effekten vid behandling av allvarliga infektioner
  • Antacida (läkemedel som minskar magsyran) sakta ner upptaget av Cipro, och därför antibiotika ska tas 2 timmar före eller 3 timmar efter användning av antacida
  • Biverkningar öka i händelse av Cipro interaktion med koffein och teofyllin
  • Interaktion Cipro med etanol ökar sannolikheten för uppkomsten av allergisk reaktion, illamående och kräkningar. Drogen är förbjudet att användas med alkohol
Namn*:
Email*:
Meddelande*: