Köpa Clomid På Nätet

Clomid läkemedel används ofta i gynekologi som en stimulant av det reproduktiva funktion.


#1Apotek
Köp Nu


Den huvudsakliga aktiva ingrediensen av Clomid Clomiphene. Det är selektiv antiöstrogen som blockerar östrogen receptorer i hypotalamus och äggstockar. Som en följd av blockerar östrogen receptorer en kvinna har ägglossning och förmågan att bli gravid.

Vad som händer under användning av Clomid?

Många vet att Clomid blockerar östrogen och stimulerar till ägglossning. Läkemedlet används i enlighet med en viss ordning, på vissa dagar, men de flesta kvinnor inte ens antar varför Clomiphene tas på 5: e dagen av menstruationscykeln, och vad som händer i kroppen vid användning av Clomid.

Den 5: e dagen av menstruationscykeln är det viktigaste. Endometrium förnyas på denna dag, hårsäckarna och börja växa och östrogen produceras. Det stimulerar ägglossning.

Underskott av östrogen och störning av förnyelse av endometriet leder till avsaknad av ägglossning. Clomid tas för att som blockerar östrogen receptorer i hypotalamus. Hjärnan får en signal om att kroppen har underskott av kvinnliga hormonet östrogen (men i själva verket är detta hormon som produceras), så att hypotalamus stimulerar tillväxten av äggblåsor i äggstockarna. Det orsakar en snabb ägglossning.

Clomid tas tidigare, kommer kroppen inte har tillräckligt med östrogen och effekten kommer att bli värre. Så att många kvinnor inte klarar av att ha en maximal effekt på första försöket, och de måste ta medicin igen.

En terapeutisk kursen är tillräckligt för de flesta kvinnor, och därför om du upplever svårigheter med att få ägglossning, kan du köpa Clomid och prova nya metod för behandling av anovulatorisk infertilitet.

Anvisningar för användning

Clomid är föreskriven för behandling av infertilitet hos kvinnor som inte har ägglossning. Också, de läkemedel hjälper vid behandling av amenorré, androgen misslyckande, och andra patologiska dysfunktioner i det sexuella systemet för kvinnor och män.

Som är Clomid betraktas som en medicin för kvinnor, det är mycket effektiv för behandling av sjukdomar som orsakas av den höga östrogen innehåll.

Användning och dosering

Clomid är släppt i-piller för peroral användning.

Behandlingen är igång på 5: e dagen av menstruationscykeln. Den dagliga dosen av Clomid 50 mg. de piller tas inom 5 dagar, och då behandlingen avslutas.

Ägglossning sker inom 10 dagar, dock, beroende på individuella särdrag av kroppen, ägglossning kan komma igång senare.

Om kvinnan inte har ägglossning inom 30 dagar, behandlingen upprepas. I fallet med den andra kursen, kan den dagliga dosen av Clomid ökat upp till 150 mg. Clomid 150 mg används inom 5 dagar, och orsakar en starkare effekt.

I allmänhet, kvinnor får inte mer än 5 medicinska kurser vid ett kör. I fall av ineffektivitet av Clomid, en medicinsk undersökning är hade, och en orsak till ingen ägglossning bestäms.

Män rekommenderas att ta 50 mg Clomid 2 gånger per dag i 3 månader för att behandla androgena underskott, atrofi av testiklarna, eller hög nivå av östrogen.

Biverkningar

Clomid biverkningar som är relaterade till stark, antiestrogenic åtgärd av läkemedlet. Sömnighet, matthet, färger, hög upphetsning, sömnstörningar, illamående och håravfall biverkningar som är mer sannolik vid användning av Clomid. Men de kör sin kurs snabbt i de 2 första dagarna.

Hög sannolikhet för flerbörd är en annan oönskad effekt, vilket är möjligt vid användning av Clomiphene.

Interaktion med andra läkemedel

  • Användning av Clomid med andra antiöstrogener och gonadotropiska hormoner ökar terapeutisk effekt
Namn*:
Email*:
Meddelande*: