Köpa Femar På Nätet

Idag, antiöstrogen Nolvadex används för behandling av bröstcancer. Men långvarig användning av läkemedlet (mer än 5 år) leder till försämring av behandlingsresultat. Femar är ett perfekt alternativ till östrogen-hämmare.


#1Apotek
Köp Nu


Femar är antitumör läkemedel som selektivt hämmar aromatas och stannar tumör framsteg. Det är kliniskt bevisat att Femar effektivt blockerar syntesen av östrogener inte bara i tumör vävnad, men också i perifer vävnad.

Om standard antiöstrogener att blockera produktionen av det kvinnliga hormonet, mekanismen för åtgärd av Femar skiljer sig något. Den blockerar enzymet aromatas som omvandlar hormoner androgener (testosteron) i östrogen och östradiol. Som en följd av minskningen av dessa kvinnliga könshormoner, östrogen syntes och dess stimulerande åtgärder för att den cancertumör är nedsatt.

Sådana särskilda åtgärder av Femar begränsar dess tillämpning. Det påverkar svagt den reproduktiva funktionen av kvinnan, och det kan därför användas för behandling av infertilitet.

Under den medicinska studier, en direkt påverkan av Femar på luteiniserande och follikelstimulerande hormoner är inte upptäcks. Det innebär att läkemedlet inte fungerar för att öka den nivå av testosteron hos män som har processen för aromatisering. Därför, om du vill köpa Femar som en ersättare till Nolvadex i syfte att minska gynekomasti, eller andra konsekvenser av aromatisering, den mening som avses sådan ersättning är tveksamt.

Anvisningar för användning

Den antitumör Femar läkemedel som ordinerats för behandling av bröstcancer hos kvinnor under postmenopause. Drogen på samma sätt effektivt i ett tidigt skede av utvecklingen av malign tillväxt, såväl som efter ansökan av antiöstrogener.

Femar kan förskrivas för kvinnor för profylax av bröstcancer, under hormon förändringar och hög aromatization.

Användning och dosering

Femar piller som tas oralt med ett fullt glas vatten. Den vanliga dosen av Femar är 2,5 mg en dag för behandling av bröstcancer.

Femar 2,5 mg bör regelbundet används för att hålla höga koncentrationer av de aktiva ingredienserna i kroppen och bibehålla en stabil terapeutisk effekt.

Behandlingen är oftast upphör att gälla i fall av utseende av de tecken på cancer tumör minskning. Men, din behandlande läkare kan ordinera en adjuvant terapi vid höga risker av tumören återfall. Varaktigheten av adjuvant terapi bör inte överstiga 5 år.

Vid användning av Femar säkra metoder att bli gravid rekommenderas att användas eftersom läkemedlet är kontraindicerat under graviditet. Uppsägning av behandling på grund av graviditet kan orsaka tumörens utveckling och andra komplikationer.

Biverkningar

Biverkningar av Femar har en mjuk karaktär, och är främst relaterat till hämning av östrogen syntes.

Ofta patienter har följande biverkningar: illamående, kräkningar, huvudvärk, yrsel, depression, hjärt-och brådska, kort andning, håravfall, smärta i ben och leder, hudrodnad, ökad kroppsvikt och ödem.

I fall av biverkningar utseende, ett samråd med en läkare eller apotekare behövs. Kanske den dagliga dosen av Femar ska vara tillfälligt sänkas.

Interaktion med andra läkemedel

  • Kombinerad användning av Femar med antiöstrogen Nolvadex kan öka den terapeutiska effekten. Risken för biverkningar är inte studerat under denna interaktion.

Just nu finns det inga adekvata medicinska studier som skulle öppna negativa sidor av medicinsk samverkan av Femar med andra läkemedel. På grund av denna anledning, innan du köper Femar du bör fråga din läkare vilka läkemedel kan användas i kombination med detta läkemedel, och vilka som inte är det.

Namn*:
Email*:
Meddelande*: