Köpa Lasix Online (Furosemid)

Ödem syndrom är en överdriven ansamling av vätska i vävnader i kroppen som kan orsakas av olika sjukdomar. Den flytande lagring påverkas av hjärt-och kärlsjukdomar, njursjukdomar och andra allvarliga patologiska störningar. I händelse av lokala edemas på grund av att överdriven konsumtion av vätskor, patienter bör begränsa mängden förbrukade vätskor.


#1Apotek
Köp Nu


I händelse av ödem syndrom, loop-diuretika, kommer att bidra till att minska innehållet av vätskor i vävnader. Den mest stabila och effektiva kretslopp är urindrivande Lasix.

Lasix är allmänt kända varumärke av Furosemid läkemedel. Det visar en mycket snabb och kraftig diuretisk effekt och hjälper till att utsöndra alla överdriven vätska från vävnaderna. Till skillnad från många diuretika Furosemid är effektiva för dysfunktioner i njurar, när kroppen inte kan utsöndra vätska utan någon hjälp.

Den diuretiska effekten inträffar inom 1 timme efter användning, och varar i cirka 8 timmar.

Den ytterligare och viktig egenskap för Lasix är dess förmåga att vidga kärlen. Det stimulerar syntesen av prostaglandin hormoner som slappnar av musklerna fibrer i väggar av fartyg och vidga artärerna. Minskningen av likvida och utvidgning av fartyg orsakar hypotensiva effekten, och därför Lasix används aktivt för arteriell hypertension. Det hjälper till att ta bort belastningen från kärl och hjärta, och detta är nödvändigt på grund av ödem syndrom.

Hypotensiva effekten är utvecklat inom 2 timmar, och uppnår topp i 3-4 timmar.

Detta läkemedel har bra recensioner av patienter på grund av dess snabba åtgärder och förmåga att ta bort kalium, kalcium och magnesium ur kroppen. Vid överskott av dessa användbara mineraler, allergiska reaktioner och dysfunktioner i vitala organ som kan hända. Därför, om du behöver ett effektivt läkemedel för att kontrollera vatten-mineral balans, du kan vara rekommenderat att köpa Lasix och förvara detta läkemedel i ditt medicinskåpet.

Anvisningar för användning

Lasix används som ett diuretikum produkt för ödem syndrom av olika allvarlighetsgrad: lungödem, ödem som en följd av brännskador, hjärtat astma, etc.

Lasix är också används som ett diuretikum för arteriell hypertension för snabb och stabil sänkning av blodtryck.

Användning och dosering

Lasix ger ett mycket starkt urindrivande effekt, och därför bör läkemedlet tas ofta och i höga doser. I fall av överdosering med Lasix, underskott av vätska som kan hända i de vävnader i kroppen och viktiga mineraler och vitaminer kommer att utsöndras från kroppen.

  • För ödem syndrom Lasix tas 2-3 gånger i veckan
  • För ödem i mitten av allvarlighetsgrad, 20-40 mg Lasix dag används
  • För svåra ödem, 80-120 mg Lasix dag används. Höga dagliga doser Lasix delas in i 2-3 använder varje 6-8 timmar
  • För arteriell hypertension, är 1 tablett Lasix 40 mg används 1-2 gånger per dag, beroende på den diuretiska effekten. I händelse av svag hypotensiva effekten, öka dosen behövs inte. Andra hypotensiva läkemedel kan öka den terapeutiska effekten av Lasix.

Biverkningar

Användning av Lasix i begränsade doser som finns angivna i instruktionen för användning inte medför betydande konsekvenser. De biverkningar som kan förekomma i fall av överdos, eller felaktig användning av p-piller. Därför, om du aldrig ta stark medicin, rådfråga en läkare eller apotekspersonal innan du köper Lasix.

I fall av överdosering patienter kan ha hypotension, störning av hjärtrytm, muntorrhet, törst, matthet, svaghet och kramper.

Interaktion med andra läkemedel

  • Lasix förbättrar effekten av perorala läkemedel hypotensiva
  • Icke-steroida anti-inflammatoriska läkemedel minska diuretika åtgärder Lasix, och därför justering av Furosemid dos som behövs
  • Glukokortikoider gynnar också utsöndringen av kalium, och därför är risken för hypokalemi ökad samverkan med Lasix.
Namn*:
Email*:
Meddelande*: