Köpa Lisinopril På Nätet

Kronisk arteriell hypertension en tearsa hjärtat och blodkärlen, så att många människor har komplikationer inklusive hjärtsvikt och stroke. I fall av hypertoni väggarna i artärerna är under ständig spänning.


#1Apotek
Köp Nu


Lisinopril är en effektiv medicin för behandling av högt blodtryck, vilket minskar risken för komplikationer och belastning på hjärt-kärlsystemet. Det visar kärlvidgande, hypotensiva, och cardioprotective åtgärder.

Lisinopril tillhör farmakologisk grupp av ACE (angiotensin-converting enzyme) - hämmare. Blockera detta enzym, minskning av systemisk blodtryck händer, smidig myofibers av artärerna är avslappnad, och blodcirkulationen i blodkärlen är bättre.

Den farmakologiska verkan av Lisinopril förhindrar uppkomsten av komplikationer under arteriell hypertension. Lasten till tolerans av myokardiet är nedsatt hos patienter med hjärtsvikt, risken för hjärtinfarkt bland annat upprepade hjärtinfarkt minskar.

Resultaten av medicinska studier av Lisinopril har bekräftat effektiviteten av detta läkemedel under profylax av hjärt-och kärlsjukdomar. I fall av långvarig användning av läkemedlet sannolikheten för sjukhusvård för hjärtinfarkt, stroke, eller ischemi, minskat med 24%.

Verkan av Lisinopril är igång i 1 timme efter användning. Drogen är lätt att absorberas i tarmen med ca 60%, och utsöndras genom njurarna inom 12 timmar. Maximal terapeutisk effekt visas i 6-7 timmar efter användning. Den allmänna varaktighet 1 dosen av Lisinopril är 24 timmar.

En stabil hypotensiva och cardioprotective effekter nås endast i 2-3 veckor. Lisinopril inte agera snabbt men även efter slutet av behandlingen, effekten är i behåll för lång tid. Läkemedlet kan ersätta dussintals samma läkemedel som tas för arteriell hypertension. Om andra läkemedel mot högt blodtryck inte hjälpa dig, du kan köpa Lisinopril och se till att denna sjukdom är lätt att behandla.

Anvisningar för användning

Lisinopril föreskrivs för kronisk arteriell hypertension, särskilt under komplikationer av det kardiovaskulära systemet är: hjärtsvikt, hjärtinfarkt, stroke, och bukspottskörteln diabetes.

Användning och dosering

  • Jag nitial daglig dos är 1 tablett av Lisinopril 5 mg för arteriell hypertension
  • Piller av Lisinopril 5 mg bör tas på morgonen, oberoende av måltider.
  • I händelse av någon farmakologisk effekt inom 2-3 veckor dosen av Lisinopril kan ökas upp till 20 mg per dag
  • Om du tar andra hypotensiva läkemedel, dos bör inte vara mer än 10 mg per dag
  • Patienter med kroniska sjukdomar i njurarna har låg ämnesomsättning av Lisinopril, och det är därför dosen för denna grupp av patienter bör inte överstiga 5 mg per dag.

Biverkningar

Lisinopril orsakar sällan biverkningar, men i enstaka fall kan patienter har huvudvärk, brist på energi, takykardi, illamående och svår hosta.

I 2-3 veckor patienter kan ha arteriell hypotension, vilket resulterar i matthet, svaghet, och till och med svimma. I detta fall är det nödvändigt att sänka den dagliga dosen av Lisinopril. Justering av dosen kommer att hjälpa till att styra det arteriella trycket och undvika intensiv biverkningar.

Interaktion med andra läkemedel

  • Beta-adrenoceptors, diuretika och andra hypotensiva läkemedel öka den terapeutiska effekten av Lisinopril. Justering av dosen är nödvändig
  • Hormon icke-steroida läkemedel, icke-steroid anti-inflammatoriska produkter, och också Indometacin lägre den farmakologiska effekten av Lisinopril.
  • Användning av Lisinopril alkohol och produkter som innehåller en hel del etanol är inte att rekommendera.
Namn*:
Email*:
Meddelande*: