Köpa Metformin På Nätet

Läkemedelsbehandling av bukspottskörteln diabetes typ 2 inkluderar läkemedel som stimulerar utsöndringen av insulin och minskar produktionen av glukos från levern. Droger stimulerar utsöndringen av insulin eller insulin i sig kan orsaka störningar i det endokrina systemet och ett brett utbud av biverkningar vid långvarig behandling. Om du vill hitta en spara läkemedel för behandling av bukspottskörteln diabetes utan biverkningar, du kan rekommenderas Metformin.


#1Apotek
Köp Nu


Metformin har framgångsrikt genomgått kliniska tester och godkändes av FDA för behandling av bukspottskörteln diabetes typ 2. Det är ett oralt läkemedel som minskar produktionen av glukos och ökar känsligheten av glukos och insulin.

I händelse av samtidig användning av Metformin med insulin risken för biverkningar minskar sannolikheten för fetma minskat, och metabolism av glukos i blodet förbättras.

Ta Metformin ett snabbt utnyttjande av glukos sker i tarmen eftersom detta läkemedel förhindrar absorption av glukos från mag-tarmkanalen.

En annan positiv egenskap av Metformin är dess förmåga att undertrycka aptit. Det är kliniskt bevisat att Metformin conduces förbränning av fettvävnad vara ett medel för att minska aptiten.

Anvisningar för användning

Metformin är avsett för profylax och behandling av bukspottskörteln diabetes typ 2. Läkemedlet kan användas enskilt eller i kombination med låga doser av insulin.

Metformin är indicerat för människor med övervikt och anlag för att bukspottskörteln diabetes.

Användning och dosering

Metformin är släppt i-piller för peroral användning, 500 mg och 1000 mg.

Behandling av bukspottskörteln diabetes bör vara igång från minimal dos av Metformin 1000 per dag. De piller tas 2 gånger om dagen i samband med måltid (en tablett Metformin 500 mg på morgonen och en tablett Metformin 500 mg på kvällen).

I händelse av att inga förbättringar i behandling av bukspottkörtel-diabetes dagliga dos av Metformin kan ökas upp till 2000 mg. Den dagliga dosen av Metformin 2000 mg är uppdelad i 4 gånger (en tablett Metformin 500 mg var 6: e timme under eller efter en måltid).

Den ökning av dosen ske gradvis, med 500 mg Metformin per vecka. Överstiger den dagliga dosen av 2000 mg kan orsaka överdosering och biverkningar.

Biverkningar

Användning av Metformin orsakar sällan biverkningar. Ofta är dessa oönskade reaktioner av matsmältningen system: illamående, obehaglig smak i munnen, ingen aptit, uppkördhet, och ont i magen.

Dessa symtom kan dyka upp och försvinna plötsligt, därför en medicinsk intervention är inte som krävs under dessa biverkningar.

Om bukspottskörteln diabetes typ 2 åtföljs av dysfunktion av hemoglobin, och onkologiskt sjukdomar, lactacidosis kan hända. Det kan snabbt utvecklas och kan ha sådana symptom som hypotension, muskelsvaghet, smärta i muskler som en följd av mjölksyra ökar, och avsaknad av urinering. I händelse av dessa symtom bör du söka medicinsk hjälp så snart som möjligt och sluta ta Metformin.

Interaktion med andra läkemedel

  • Interaktion av dryck drycker och loop-diuretika med Metformin läkemedel ökar avsevärt risken för lactacidosis utveckling. Det är nödvändigt att undvika att använda läkemedel som innehåller etanol medan du tar Metformin
  • Användning av glukokortikoider, p-piller, och tiaziddiuretika som orsakar en minskning av den terapeutiska effekten av Metformin. Dosen av Metformin bör ökas.
  • Verkan av Metformin är ökade under interaktionen med MAO-hämmare, insulin, och oxytetracyklin. Den dagliga dosen av Metformin bör minskas, eftersom det är en stor chans för överdosering.
  • Om du bestämmer dig för att köpa Metformin för behandling av bukspottskörteln diabetes typ 2, och ta droger som inte nämns ovan, kontakta din behandlande läkare.
Namn*:
Email*:
Meddelande*: