Köpa Motilium På Nätet

Störning i motorns funktion av rötning tarmkanalen kan orsaka obehagliga biverkningar: illamående, kräkningar, hjärtat brinner, och flatulency. För att behandla dessa symtom, Motilium läkemedlet används i medicinsk praxis.


#1Apotek
Köp Nu


Motilium är ett handelsnamn av den aktiva ingrediens som en Domperidon. Den farmakologiska verkan av Domperidon är betingad av dess hämmande åtgärder till receptorer för dopamin i hjärnan. Den viktigaste åtgärden för att dopamin-receptorer kommer att förbättra den motoriska funktionen i mag-tarmkanalen organ. Ta läkemedlet ökar trycket i matstrupen, och det accelererar mage och tarm tömning.

Motilium ger antiemetika åtgärd, tar bort hicka och illamående. Det ökar nivån av amning hormon i blodet serum.

Fördelen av Motilium finns ingen kärlek till de sekretoriska funktion i mag-tarmkanalen och ingen minskning/ökning av magsyra produktion och hålla naturliga processer.

Motilium är den främsta assistenten till kamp med flatulency, hjärtat brinner, och kräkningar, och därför läkemedlet bör förvaras i varje medicin bröstet. Motilium kan köpas Receptfritt, eftersom den medicinska studier har visat att den absoluta säkerheten av läkemedlet.

Anvisningar för användning

Motilium är indicerat för komplexa sjukdomar i matsmältningskanalen med tecken av halsbränna, kräkningar, flatulency, och känslan av att hela magen.

En hel del medicinska studier har gjorts som en följd av säkerheten för Motilium för barn har visat sig. Det huvudsakliga syftet med förskrivning av Motilium för barn är en förordning av tarmens motilitet och minskade kolik hos spädbarn.

Användning och dosering

Ett piller av Motilium innehåller 10 mg av den aktiva ingrediensen Domperidon. Motilium piller rekommenderas att tas 20-30 minuter före måltider, med ett fullt glas vatten.

I fall av kroniska sjukdomar i mag-tarmkanalen vuxna och barn under 5 är föreskrivna 1 tablett Motilium 10 mg 3-4 gånger per dag (innan varje måltid, och om det behövs, innan du går till sängs).

I fall av kraftiga kräkningar, dosen ökas upp till 20 mg Motilium 3-4 gånger per dag.

Barn under 5 år är ofta föreskrivna sirap eller suspension för bekvämare användning. Dosen för barn under 5 år gamla amerikanska 2,5 mg Motilium per 10 kg kroppsvikt 3 gånger per dag.

Beroende på intensiteten av symtom kan dosen justeras i varje medicinska fall.

Patienter med njursvikt behöver för att sänka den allmänna dagliga dos av Motilium upp till 20 mg (1 tablett Motilium 10 mg 2 gånger per dag). Att använda högre doser patienter med renal dysfunktion kan ha överdos symptom.

Biverkningar

Biverkningar av Motilium är knappast troligt hos vuxna patienter, och därför läkemedlet kan användas utan restriktioner. Biverkningar förekommer ofta hos barn under 5 år gamla. Innan du köper Motilium för barn är det nödvändigt att konsultera en läkare eller apotekspersonal.

Motilium kan orsaka hudutslag, plötsliga korta spasmer i tarmen, desorientering, extrapyramidala symtom (motor fel). I fall av utseende av biverkningar, bör dosen reduceras.

Interaktion med andra läkemedel

  • Antikolinerga läkemedel kan neutralisera terapeutiska effekten av Motilium, och därför bör de undvikas vid användning av domperidon.
  • Antacide, cimetidin, och antisekretoriska läkemedel minskar biotillgängligheten av den aktiva ingredienser Motilium, så att den terapeutiska effekten av läkemedlet kan vara nedsatt.
  • Agonister av dopaminreceptorer kan öka verkan av Motilium. Samtidig användning är inte kontraindicerat
Namn*:
Email*:
Meddelande*: