Köpa Nolvadex På Nätet

I fallet med den höga nivå av det kvinnliga hormonet östrogen kan de stimulera delningen av cancerceller. Antiestrogenic terapi är det enda sättet att snabbt neutralisera negativa åtgärder av östrogen och stoppa utvecklingen av tumörsjukdomar.


#1Apotek
Köp Nu


Den avancerade läkemedel Nolvadex är en stark antiöstrogen som ger östrogena effekter i låga doser.

Till skillnad från Clomid Nolvadex är inte selektiv antiöstrogen och block syntes av östrogen i hela kroppen. Detta läkemedel innehåller den aktiva substansen Tamoxifen.

Tamoxifen inte minska tumören men bara slutar sin utveckling. Efter tumören slutar att utvecklas, det kan vara så bort (om behandlande läkare gör det), eller behandling med andra läkemedel fortsätter.

Nolvadex börjar verka i ca 3-4 dagar efter början av behandlingen. Maximal terapeutisk effekt uppnås inom 3-4 veckor.

Nolvadex används inte bara som antitumör läkemedel men också som en booster av testosteron hos män. Nolvadex blockerar receptorer östrogen i hela kroppen och gör att kroppen kan återställa det egna testosteron. Ökningen av testosteron nivå inte sker direkt, men det sker med hjälp av läkemedel och spridning av follikelstimulerande hormon som ökar syntes av testosteron.

Anvisningar för användning

Nolvadex används för behandling av tumörer som orsakas av östrogen och bröstcancer, cancer i testiklarna, cancer, och livmodercancer.

Nolvadex kan användas för hög nivå av östrogen hos kvinnor och män. Det fungerar särskilt efter steroid kurser för att återställa nivån av manliga könshormoner.

Användning och dosering

Piller av Nolvadex vidtas endast efter föregående undersökning och med laboratorieanalyser. Föregående samråd med en läkare är obligatoriska. En läkare kommer att ordinera systemet för behandling och individuell dosering. Då kommer du att kunna köpa Nolvadex i den mängd som behövs, för hela kursen av behandlingen.

I fall av bröstcancer (liksom den manliga bröst) patienter som skrivs ut 20 mg Nolvadex 2 gånger per dag. I fall av sjukdomen regression och minskning av cancerceller behandling är inte stoppas. 1-2 månader behövs för att fixa den medicinska effekten.

I fall av endometriecancer patienter rekommenderas 1 tablett av Nolvadex 30 mg 1-2 gånger per dag.

Män rekommenderas att ta 40 mg Nolvadex en gång om dagen i 2-3 månader för att öka produktionen av den egna testosteron och minska östrogen nivå. I händelse av intensiv minskningen av östrogen nivå i det dagliga dosen kan ökas upp till 20 mg Nolvadex.

Biverkningar

Det finns en risk för biverkningar utseende inom hela användningen av Nolvadex. Men biverkningar förekommer sällan i fallet med hög känslighet för kroppen att Tamoxifen.

Patienterna har ofta smärta i ben, illamående, GIT upprörd, kvarhållande av vätska i kroppen, tidsmässiga alopeci, uterina blödningar, och en låg nivå av blod plattor.

Narkotikaanvändning upphör att gälla i fall av utseende av blodiga flytningar från slidan.

Dosen justering kommer att minska oönskade biverkningar av kroppen.

Interaktion med andra läkemedel

  • Cytostatika (cyklofosfamid, klormetin, och andra) öka risken för trombos vid samtidig användning med Nolvadex
  • Tamoxifen är oförenligt med cypionax.
  • Samtidig användning av Nolvadex med progesteron ökar en medicinsk effekt vid behandling av tumörsjukdomar. Innan du köper Nolvadex, konsultera en läkare och ta reda på rimligheten i den kombinerade användningen av Tamoxifen med gulkroppshormon i medicinska fall.
Namn*:
Email*:
Meddelande*: