Köpa Prednisolon På Nätet

Prednisolon är ett syntetiskt glucocorticosteroid hormon som är en farmakologisk analog av hormoner som produceras av binjurarna kroppen.


#1Apotek
Köp Nu


Som Prednisolon är ett hormon drogen, det är snarare säker i fall av rätt dosering. Prednisolon har anti-inflammatoriska, anti-allergisk, antishock, klådstillande, och immunosuppressiva effekter.

Men om du bestämt dig för att köpa Prednisolon för första symptom av den inflammatoriska processen eller allergi bör du ange diagnos och konsultera en läkare.

Prednisolon är föreskrivet endast om den gemensamma icke-steroida anti-inflammatoriska läkemedel inte hjälper till att förbättra patientas hälsa. Detta läkemedel är ett läkemedel av den första nivån, och därför kan en behandlande läkaren skall besluta om förskrivning av Prednisolon.

Som de flesta glukokortikoider verkningsmekanismen av Prednisolon är betingad av påverkan på det centrala nervsystemet. Det påverkar arbetet i vissa delar av hjärnan, och saktar ner produktionen av hormoner, och den har en påverkan på den kemiska sammansättningen av blodet och metaboliska processer.

Med hjälp av Prednisolon minskar förmedlare av inflammation, kvalitet av röda blodkroppar är ökade i blodet höjs i blodet, och proteinkatabolism händer.

Läkemedlet är möjligt att behandla infektionssjukdomar som hormoner i binjurebarken, öka immunförsvaret egenskaper i kroppen. På samma gång, det selektivt hämmar den skyddande funktioner i syfte att minska reaktion på allergener och inflammation.

Anvisningar för användning

Prednisolon är föreskriven för svår kurs av sjukdom i benvävnad och leder, centrala nervsystemet, smittsamma sjukdomar, och allergisk reaktion.

Listan över de anvisningar för användning av Prednisolon är stor: Reumatisk feber, Polyarteritis nodosa, astma, hepatit, lever koma, olika former av leukemi, brännskador eller traumatisk chock, ödem, och hjärnan tumörer, allergisk rinit, konjunktivit, artrit, bursit, och andra.

Trots stor lista med de anvisningar för användningen av Prednisolon de läkemedel som används under tillsyn av medicinska specialister och utför regelbunden granskning av kroppens funktioner. Efter undersökningen, den behandlande läkaren kommer att ge rekommendationer för användning och ett recept för att köpa Prednisolon.

Användning och dosering

Varje medicinska fall måste en individuell syn på behandling, och därför finns det ingen enda som arbetar dos av Prednisolon för alla patienter.

Den vanliga dosen av Prednisolon som behandling påbörjas från är 20-30 mg per dag (4-6 p-piller). I enskilda fall, behandling bör startas från 40 mg per dag (8 tabletter).

Successivt, beroende på vilken medicinsk effekt, bör dosen sänkas med upp till 5-10 mg per dag.

Den sänkning av dosen kan orsaka ökning av sjukdomssymtom. I detta fall är det nödvändigt att återvända till den ursprungliga dosen och fortsätta behandlingen med denna dos.

Användning av Prednisolon bör kontrolleras av läkare i pediatrik. Någon förändring av dosen bör avtalas med en medicinsk leverantör.

Biverkningar

  • Kardiovaskulära systemet: arteriell hypertoni, takykardi
  • Centrala nervsystemet: psykiska störningar, irritation, muskel svaghet, lätt tremor
  • Matsmältning systemet: hög syra av magsyra, intolerans mot laktos, ont i magen

Biverkningar av Prednisolon kan uppträda plötsligt och försvinner snabbt. Intensiteten av oönskade reaktioner är ganska starkt, och det rekommenderas för att sänka den dagliga dosen av läkemedlet och kontakta en läkare om de visas.

Om man inte betalar uppmärksamhet till biverkningar, komplikationer kan utvecklas.

Interaktion med andra läkemedel

  • Hormon p-piller öka den terapeutiska effekten av glucocorticosteroid, och därför dosen av Prednisolon bör sänkas
  • Prednisolon ökad utsöndring av vissa nyttiga mineraler från kroppen, och därför elektrolytiska balans som bör kontrolleras,
  • Effektiviteten av den perorala hypotensiva läkemedel kan minskas i fall av Prednisolon ansökan
Namn*:
Email*:
Meddelande*: