Köpa Prednison På Nätet

Prednison är en av de mest levande representant för glucocorticosteroid gruppen brett spektrum av åtgärder.


#1Apotek
Köp Nu


Beroende på strukturen glukokortikoider kännetecknas av varaktighet, intensitet antiinflammatoriska och immunosuppressiva verksamhet. Att välja hormon drogen är det nödvändigt att studera dess alla anvisningar för användning och egenheter i den farmakologiska åtgärder. Om du bestämt dig för att köpa Prednison det behövs för att kunna läsa bruksanvisning noggrant och kontakta läkare.

Prednison liknar Prednisolon som de farmakologiska aktivitet. Efter att kroppen Prednison metaboliseras i levern och omvandlas till Prednisolon.

Terapeutiska effekten av Prednison är betingad av den höga anti-inflammatoriska och anti-allergiska verksamhet. Det snabbt hämmar immunitet och tränger in i celler av inflammatorisk vävnad, minskar deras ödem, painfulness, eller allergisk tecken.

Förutom immunosuppressiva åtgärder Prednison påverkar på olika typer av ämnesomsättning ökar glukos i blodet, ger katabol effekt (förstör protein), påverkan på fördelningen av fettvävnaden i kroppen och också behåller vatten i kroppen.

Trots alla positiva egenskaper av Prednison det har en hel del kontraindikationer och biverkningar vid felaktig användning. Därför, om du väntar för positiv effekt av behandlingen, har en medicinsk undersökning och få individuella rekommendationer för läkemedlet att använda innan du köper Prednisone.

Anvisningar för användning

Som Prednison har uttryckt anti-inflammatorisk verkan, det är ofta föreskrivna för behandling av akuta/kroniska inflammatoriska sjukdomar i benvävnad och leder: reumatism, artros, artrit, etc.

Dessutom Prednison är effektiv vid behandling av allvarliga allergiska reaktioner, eftersom det hämmar immunförsvaret svara för att de åtgärder av allergener: bronkial astma, allvarlig form av nässelutslag.

Användning och dosering

Dosering och schema av behandling beror på vissa medicinska fall.

I fall av akut tillstånd av vissa sjukdomar, Prednison är föreskrivna i höga doser inom några dagar. Denna metod kallas puls terapi. Den dagliga dosen kan nå upp till 100 mg. Men sådan inställning till behandlingen bör styras av kvalificerade läkare. Gör inte en sådan puls terapi utan någon hjälp.

Standard system av Prednison används ofta för långsiktig kontroll av sjukdomens symtom:

  • Effektiv medicinsk dos av Prednison från vilken behandling som är igång är 20-30 mg per dag
  • I fråga om förbättring av sjukdom, symptomen patienterna sänks dosen upp till 5-10 mg och behandling är fortsatt i flera månader. Upprätthålla terapi kan vara till fullständig återhämtning.

Biverkningar

Biverkningar är stora nackdelarna med den moderna glukokortikoider. I fall av felaktig behandling eller hög dos Prednison kan orsaka en hel del biverkningar, och därför läkemedlet tas helt i enlighet med den instruktion.

Följande biverkningar kan inträffa under behandling med Prednison: hypertoni, hyperglykemi, ökad kroppsvikt, försämring av gastrit\magsår på grund av ökad syntes av saltsyra och benskörhet.

Ta Prednison det är rekommenderat att ha profylax av viral och smittsamma sjukdomar. I fastställandet av immunitet svaghet, allvarliga virusinfektioner som kan hända.

Biverkningar av Prednison behöver inte uppsägning av behandling men en minskning av den dagliga dosen är obligatoriska.

Interaktion med andra läkemedel

  • acetylsalicylsyra kan orsaka försämring av blod coagulability under interaktionen med Prednison, så att risken för blödningar ökar.
  • Samtidig användning av Prednison med icke-steroida anti-inflammatoriska läkemedel som kan orsaka magsår
  • Som ett resultat av ökningen av glukos i blodet effektiviteten av insulin och hypoglykemiska läkemedel sänks vid användning av Prednison
  • Nitrater och etanol ökar risken för uppkomsten av biverkningar.
Namn*:
Email*:
Meddelande*: