Köpa Propecia På Nätet

Det manliga hormonet dihydrotestosteron spelar den viktigaste rollen i utvecklingen av håravfall hos män. Detta hormon orsakar död i hårsäckarna som ett resultat av det man har håravfall och aktiv alopecia. Denna typ av håravfall kallas ärftligt eftersom det är utmärkande för män, och är ett arv från far till son.


#1Apotek
Köp Nu


Propecia är den första medicinska produkt som har godkänts av FDA för behandling av ärftligt håravfall. Propecia innehåller den aktiva ingrediensen Finasterid.

Finasterid är effektiv endast under ärftligt typ av alopecia eftersom den mekanism av de åtgärder som är relaterade till den minskning av dihydrotestosteron produktion. Mängden av dihydrotestosteron är nedsatt under inflytande av Propecia och ett komplett fungerande hårsäckar är återställd.

Propecia inte öka mängden av hår beror på att hårsäckarna är indicerat genetiskt, och det kan inte ändras. Med hjälp av Propecia hår är inte förlorat, och hår tillväxt gradvis började i området av alopeci. Håret blir starkare, tjockare, och vacker.

Propecia börjar hämma syntesen av dihydrotestosteron efter första användningen, men resultaten av behandlingen kommer att visas bara i ett par månader. I 2-3 månader, man slutar att förlora hår, och en fullständig hår tillväxt är igång i 4-5 månader.

Propecia fungerar bara för män och är kontraindicerat för kvinnor. Finasterid lätt tränger genom huden, och därför bör kvinnor undvika detta läkemedel. Att nå den kvinnliga kroppen Propecia kan orsaka hormonstörningar.

Anvisningar för användning

Propecia läkemedlet är avsett för användning under hög håravfall hos män orsakas av den stora mängden av det manliga hormonet dihydrotestosteron.

Propecia används endast för androgena formen av håravfall. Läkemedlet är ineffektivt för andra former av alopeci och kommer inte att leda till förbättringar av hår kvalitet.

Användning och dosering

Håravfall behandling är en ganska lång process, eftersom minst 6 månader krävs för återhämtning av hår tillväxt. Därför, om du bestämt dig för att köpa Propecia för behandling av håravfall, kommer du att behöva ett stort pack med piller. Om Propecia är köpt för hela kursen på en gång, man kan få ytterligare rabatt och spara på frakten.

I genomsnitt behandling av alopecia tar 9 till 12 månader. Män rekommenderas att ta 1 tablett Propecia 1 mg per dag under denna period. Se till att Propecia 1 mg används hela tiden utan avbrott.

Propecia 1 mg kan användas när som helst, oberoende av måltider.

Om behandlingen är resultaten inte hänt i 3-4 månader, och håret är förlorad, kan den dagliga dosen kan ökas till 5 mg för Propecia.

Propecia 5 mg bör användas för en kort tid, och dosen sänks med upp till 1 mg en dag efter uppkomsten av den medicinska effekten.

I 9-12 månader är det nödvändigt att göra en paus för 2-3 månader och analysera terapeutisk effekt. Om håret är förlorad igen inom denna tid, den medicinska kursen kan upprepas.

Biverkningar

Propecia är väl tolererad och nästan inte orsaka biverkningar. I sällsynta fall, män har problem med erektion och låg libido. Det händer på grund av de hormonförändringar som uppstår under användning av Propecia.

Efter utgången av Propecia alla biverkningar försvinner och sexuell funktion är helt återställd.

Interaktion med andra läkemedel

Under många medicinska studier av den aktiva ingrediensen Finasterid forskare har inte hittat medicinska betydande resultat av medicinsk samverkan av Finasterid med andra medicinska produkter.

Enligt denna data man antar att användning av Propecia med andra läkemedel är inte kontraindicerat och inte orsaka några biverkningar.

Namn*:
Email*:
Meddelande*: