Köpa Prozac På Nätet

Prozac är en avancerad antidepressivt läkemedel som har dykt upp i 1987 på den farmaceutiska marknaden. Det är en av de första serotonin återupptags-hämmare som har varit apprived av FDA för att behandla depression och psykiska störningar. Trots stor konkurrens på marknaden, Prozac är fortfarande en av de mest populära antidepressiva läkemedel eftersom det skiljer sig från analoger av snabb och stabil antidepressiv effekt.


#1Apotek
Köp Nu


Prozac är ett handelsnamn av den aktiva substansen Fluoxetine. Om du vill köpa Prozac, men inte kan hitta läkemedel på apotek, kan du beställa alla andra läkemedel som innehåller Fluoxetin.

Prozac ökar koncentrationen av serotonin i strukturerna i hjärnan, och varaktigheten av den stimulerande verkan av serotonin i nervsystemet. Fluoxetine erbjuder en selektiv åtgärd och inte påverka dopamin och noradrenalin återupptagshämmare.

Ökningen av serotonin nivå i hjärnan minskar emotionell spänning på grund av depression symtom är nedsatt.

Terapeutiska effekten av Prozac visas i en vecka under ansamling av Fluoxetin på vävnader och celler i kroppen. Den intensiva insatser av läkemedel är igång i åtminstone 2 veckor efter början av behandlingen.

Riktning för användning

Prozac är föreskriven för behandling av depression av någon svårighetsgrad (svag, mild, svår), och även för behandling av olika psykiska sjukdomar såsom psykoser, neuroser, schizofreni, och en besatthet.

Fluoxetin är effektiva i behandling av alkoholism som en extra ingrediens för att minska abstinens av etanol.

Prozac fungerar bättre för depression som åtföljs av motor återhållsamhet, eftersom det visar på en spännande action för att psykomotorisk funktion.

Användning och dosering

Prozac kapslar tas oralt en gång dagligen efter uppvaknande. Den inledande daglig dos av 20 mg. De piller tas oberoende av måltider.

Vid utebliven klinisk effekt kan dosen ökas upp till 40 mg per dag i 2 veckor. I händelse av dosen öka upp till 40 mg Prozac läkemedlet används 2 gånger dagligen (1 tablett av Prozac 20 mg på morgonen och 1 tablett på Prozac 20 mg på kvällen).

Maximal daglig dos av 80 mg Prozac tas 4 gånger (varje 6 timmar). Det är inte rekommenderat att ta Prozac 80 mg inom en lång period av tid. I händelse av en plötslig ökning av Fluoxetin koncentration i blodet biverkningar kan uppträda.

Patienter med kroniska sjukdomar i njurar rekommenderas att inte ta mer än 20 mg Prozac en dag.

Behandlingen varar i 4-5 veckor, och då användningen av antidepressiva är avslutade och resultaten av antidepressiv terapi övervägs. Om den depression symtom hålls. Behandlingen kan återställas.

Biverkningar

Att öka den dagliga dosen av Prozac patienter kan ha biverkningar: oro, irritation, sömnstörningar, sömnighet, huvudvärk, kramper och hög spänning. Dessa biverkningar helt försvinner inom 2-3 dagar.

Med hjälp av serotonin reuptake inhibitors försämring av den sexuella funktionen hos män är möjligt: låg libido, och instabila erektion. Efter slutet av behandlingen, den sexuella funktionen är helt återställd.

I händelse av Fluoxetin intolerans allergiska reaktioner är möjliga i form av hudutslag, klåda, hög temperatur och smärta i lederna. I händelse av dessa biverkningar dosen minskning kan behövas upp till 20 mg per dag. Om det inte hjälper att stoppa allergisk reaktion, Prozac ersätts av ett annat antidepressivt läkemedel som inte innehåller Fluoxetin.

Interaktion med andra läkemedel

Om du bestämt dig för att köpa Prozac för depression behandling, det är viktigt att följa alla rekommendationer för användning, särskilt med anknytning till den medicinska interaktion:

  • Samtidig användning av Prozac med MAO-hämmare ökar risken för serotonergt syndrom som kan leda till koma.
  • Fluoxetin är inte att rekommendera med tricykliska antidepressiva läkemedel och droger Maprotiline och Trazodon eftersom överdosering med Prozac kan uppstå.
  • Läkemedel som kan ge en hämmande inverkan på det centrala nervsystemet öka risken för biverkningar under interaktionen med Prozac
  • Hypoglykemiska läkemedel, bensodiazepiner, och etanol rekommenderas inte medan du tar Prozac.
Namn*:
Email*:
Meddelande*: