Köpa Töm-A Kräm Online (Tretinoin)

Om vanliga kosmetiska produkter och antibiotika inte hjälper dig med behandling av acne, kan du köpa Töm-A som kommer att klara de svåraste former av akne.


#1Apotek
Köp Nu


Retin-a är Ett läkemedel från gruppen av retinoid och innehåller den aktiva substansen Tretinoin. Enligt dess struktur detta läkemedel liknar Vitamin A och har liknande terapeutiska åtgärder.

Retin-Ett arbete som består i att den förbättring av förnyelse av hudceller och borttagning av alla nackdelar på hud: acne, hyperpigmentering, rynkor, etc. I dermatologi, Retin-A används som medicin i det sista steget när andra, mindre effektiva läkemedel inte kunde förbättra tillståndet i huden.

Retin-A hör till listan av de mest effektiva produkter för akne sjukdom. Detta läkemedel rensar porerna öppnar stängda comedone, smalnar av djupa porer, jämnar ut huden, och minskar produktionen av sebum och förbättrar hudtonen.

Effekten av Retin-A programmet liknar peeling effekt. Men denna process sker långsamt och mindre kände för patienten. Huden förnyelse sker långsamt och produktion av sebum sänks successivt. Efter användning av grädde du inte har fläckar i ansiktet och på andra obehagliga biverkningar som händer efter peeling.

Retin-A skiljer sig från peroral retinoid, eftersom det inte når blodet och inte orsaka systemiska biverkningar. Det är mycket viktigt eftersom alla string läkemedel som används för akne behandling biverkningar.

Trots kliniskt visat säkerheten för Tretinoin är det nästan omöjligt att köpa Töm-A Receptfritt i USA, Kanada och flera Europeiska länder. Okontrollerad användning av detta läkemedel kan orsaka allvarliga biverkningar, och det är därför, läs instruktionerna för användning innan du börjar akne behandling.

Anvisningar för användning

Retin-A är föreskriven för behandling av acne hos vuxna och barn över 12. Krämen kan användas för profylax av komedoner att ta bort vårtor, hyperpigmentering, och utjämning av huden under rynkor.

Användning och dosering

Beroende på hur känslig din hud Retin-A kan väljas i koncentrationer av 0,025, 0,05 och 0,1%. Trots grädde 0,1% ger mer uttryckt terapeutisk effekt, sannolikheten för biverkningar är också ökat.

Behandling bör påbörjas från minimala doser av Retin-A 0,05%. Krämen appliceras en gång om dagen, på kvällen, eller på natten, innan du går till sängs. Efter att tillämpa ett tunt lager grädde Retin-A är det nödvändigt att gnugga drog i huden.

Det är rekommenderat att skölja med varmt vatten i 7-8 timmar.

Beroende på känsligheten hos patientas huden systemet av Retin-A-program kan variera. Om du har svår torr hud, rodnad, och en ökning av akne symptom medan du använder Töm-A, är det nödvändigt att minska frekvensen av grädde ansökan en gång per 2 dagar. Man kan återgå till den ursprungliga ordningen i processen av huden beroende av Tretinoin.

Behandlingen varar i 5-6 veckor. Den första terapeutiska effekten visas på 1-2 veckor, och därför resultatet är förväntat.

Biverkningar

Retin-A inte orsaka systemiska biverkningar men biverkningar inträffar i form av allergiska reaktioner: rodnad av huden, svår torr hud, klåda, sveda, peeling, lätt inflammation, och bikupor i stället för grädde ansökan.

I fall av biverkningar behandlingen avslutas. Användning av Retin-A kan vara igång igen efter försvinnandet av alla oönskade symtom.

Interaktion med andra läkemedel

  • Retin-A är kontraindicerat för att användas med antibiotika för utvärtes bruk för akne behandling. Effekten kan ökas vilket resulterar i biverkningar
  • Ingredienser som innehåller etanol, - svavel, salycilic syra kan öka effekten av Töm-A. De biverkningar som kan inträffa.
  • Att använda Retin-A kosmetiska produkter för hudvård (lotion, skum) är inte att rekommendera.
Namn*:
Email*:
Meddelande*: