Köpa Revia Online (Naltrexon)

Revia är en av de mest effektiva läkemedel för behandling av narkotikamissbruk. Den aktiva substansen i Revia är Naltrexon. Den farmakologiska verkan av läkemedlet är baserad på fullständig blockering av opioida receptorer. Blockera opioida receptorer förhindrar eller helt tar bort de åtgärder av narkotiska opiat grupp till kroppen.


#1Apotek
Köp Nu


Att vara en stark antagonist av narkotiska smärtstillande medel som heroin, morfin, och andra, Revia blockerar effekten från den ingrediens som innehåller opiater, så att användningen av läkemedel är meningslöst.

Samma terapeutiska effekten av Revia fick vid behandling av alkoholmissbruk eftersom etanol påverkan på centrala nervsystemet med hjälp av opioida receptorer.

Den största skillnaden i Revia från samma droger är bättre tolerans och sällsynta orsaka allvarliga biverkningar.

Med hjälp av Revia önskan att konsumera förbjudna droger försvinner och patienten inte få någon tillfredsställelse från deras användning.

Effektiviteten av läkemedlet är hög, är det viktigt att en patient gör ett beslut om behandling på basis av den egna önskan att bli av narkotikamissbruk. Om önskan att bli botade är frånvarande, ingen av de avancerade medicinska läkemedel kommer att hjälpa. Om du bestämt dig för att köpa Revia, det innebär att du bör vara beredd psykiskt till svår behandling.

Anvisningar för användning

Revia är föreskriven för behandling av allvarliga former av narkotikamissbruk och profylax av haverier i fall av långvarig uttag av droger och alkohol.

Användning och dosering

Behandlingen bör vara bättre påbörjas under överinseende av erfaren läkare narcologist som kommer att förskriva ett enskilt system för behandling och dosering. Då får du ett recept för att köpa Revia och börja behandlingen.

En obligatorisk förutsättning för början av behandlingen är avgiftning. Patienten bör lämna avhållsamhet och inte ta droger inom en vecka innan du tar läkemedlet. Uranalysis bekräftar frånvaron av opiater.

Behandlingen är igång från använda av hälften av ett piller för Revia, dvs 25 mg av den aktiva ingrediens som naltrexon. Efter användning av dos ett fysiskt och psykiskt tillstånd hos patienten bör observeras inom 1-3 timmar. Om patienten inte har några biverkningar inom denna tid, en annan hälften av Revia piller används. Om den andra delen av p-piller inte orsaka biverkningar och avhållsamhet, behandlingen fortsätter.

Den fortsatta behandlingen varar upp till 3 månader. Patienter rekommenderas att ta 1 tablett av Revia 50 mg efter måltider.

En regelbunden kontroll av narcologist behövs inom hela behandlingen. Enligt resultaten av 3-månaders-terapeutiska naturligtvis bör läkaren upptäcker effektiviteten av behandlingen, och vid behov, ordinera rekommendationer för fortsatt användning av läkemedlet.

Biverkningar

Biverkningar av Revia kan orsakas av den starka insatser av Naltrexon. Biverkningar förekommer ofta i det centrala nervsystemet som kan skadas som ett resultat av narkotika konsumtion.

Patienterna har ofta följande biverkningar som irritation, matthet, paranoia, trötthet, förvirring, sömnlöshet, tinnitus, förlust av aptit, diarré, erektil dysfunktion och minskad libido.

I fall av utseende av biverkningar, är det nödvändigt att konsultera en läkare.

Det finns en sannolikhet för Revia abstinens, och därför behandlingen avslutas gradvis sänka dosen eller frekvens av p-piller användning inom 1-2 veckor.

Interaktion med andra läkemedel

  • Revia sänker pain-killer åtgärder av opioida smärtstillande medel
  • Läkemedel som innehåller etanol är kontraindicerat
  • Samtidig användning av tetracyklin antibiotika, salicylat, hepatotoxiska läkemedel med Revia kan orsaka allvarlig påverkan av levern.
Namn*:
Email*:
Meddelande*: