Köpa Synthroid På Nätet

Sköldkörteln insufficiens är en patologisk dysfunktion i sköldkörteln när produktionen av sköldkörtelhormon minskar. Det är en av de vanligaste sjukdomar i endokrina systemet som har många negativa konsekvenser.


#1Apotek
Köp Nu


I händelse av underskott av sköldkörteln hormoner ämnesomsättningen är skadad i kroppen, den funktion som i det kardiovaskulära systemet, mag-tarmkanalen, psykisk och sexuell aktivitet bli värre.

För att kompensera för hormonet underskott, sköldkörteln ökar i storlek, som en följd patienten har struma av sköldkörteln.

Den moderna Synthroid läkemedel hjälper till att förhindra ökningen av sköldkörteln och kompensera för hormon underskott av person.

Synthroid är en farmakologisk analog av sköldkörteln hormon. Den har samma egenskaper som den mänskliga tillväxthormon, och därför är det väl tolererad och inte orsaka en allergisk reaktion. Kompensera hormon underskott Synthroid tar del i mognaden av vävnader och organ, reglerar ämnesomsättningen, kontrollerar funktionen av hjärt-system, GIT, och andra vitala organ.

Vid hög nivå av hormon i sköldkörteln, processen för återvinning och minska gradvis började. Patienter slutar känsla av obehag i bröstet, tänkte att processen förbättras och ödem minskar.

Synthroid hjälper till att minska risken för utveckling av cancer i sköldkörteln hos patienter med kronisk sköldkörtel insufficiens.

Anvisningar för användning

Synthroid behandlar och förebygger sköldkörtel insufficiens och andra patologiska sjukdomar såsom cancer i sköldkörteln, struma av sköldkörteln, och annan sjukdom i sköldkörteln.

Synthroid rekommenderas patienter med latenta sjukdomar i endokrina systemet som profylax och förebyggande av sköldkörtel sjukdomar.

Användning och dosering

Synthroid kan köpas i urban apotek efter att ha fått doctoras recept. Som en regel, behandling av sköldkörtel insufficiens tagit lång tid, och därför Synthroid kan köpas i online-apotek utan att ge doctoras recept, så att du inte kommer att gå till en läkare varje gång du behöver läkemedlet.

Patienter med kronisk dysfunktion i sköldkörteln kan verkligen behöva en lång kurs för behandling och endast regelbunden daglig användning av Synthroid kan återställa funktionen hos sköldkörteln.

Den vanliga dagliga dos av Synthroid för vuxna patienter är 100-250 mcg. En enskild dos av Synthroid kan bestämmas med formeln 1,7 mikrogram per 1 kg kroppsvikt.

Den maximala dagliga dosen av Synthroid för vuxna är 300 mikrogram.

Barn under 12 år bör ta högre dos av sköldkörteln hormoner eftersom denna period beskrivs av den aktiva fasen av kroppen bildas. Den genomsnittliga dosen av Synthroid för barn 5-8 mikrogram per 1 kg kroppsvikt. Barn med medfödda sköldkörtel insufficiens är föreskriven behandling av kvalificerad läkare-endokrinolog.

Behandlingen varar till fullständig återhämtning av sköldkörtel funktion.

Biverkningar

Synthroid biverkningar kan orsakas av plötslig förändring nivå av hormon i sköldkörteln. I första veckan av behandlingen, patienter kan ha dålig aptit, diarré, illamående, tremor, takykardi, huvudvärk, ångest och irritation.

De biverkningar som snabbt kör sin kurs under långvarig användning av läkemedlet. I enstaka fall kan patienter kan få symtom av allergisk reaktion. I detta fall är det nödvändigt att konsultera en läkare och lägre daglig dos av Synthroid.

Interaktion med andra läkemedel

  • Under interaktion med Synthroid insulin sänker sin hypoglykemiska aktivitet, och därför i fall av bukspottkörtelcancer diabetes, perorala hypoglykemiska läkemedel bör läggas till
  • Synthroid avsevärt förbättrar effekten av tricykliska antidepressiva
  • Hormon läkemedel inklusive Clomid, Tamoxifen, och anabola steroider får ändra koncentrationen av Synthroid i blodet.
Namn*:
Email*:
Meddelande*: