Köpa Valtrex På Nätet

På grund av den plötsliga minskningen av immunitet människa kan ha akuta tillstånd av herpes symtom. Detta virus kan finnas i kroppen i många år, men som en följd av den stimulerande faktorer sjuka inflammationer visas på huden som ger obehag.


#1Apotek
Köp Nu


Den avancerade Valtrex läkemedel som används för akuta tillstånd av herpes virus. Detta läkemedel är första hjälpen för behandling av herpes i många länder, och Valtrex kan köpas i nästan alla apotek.

Valtrex är ett handelsnamn av den aktiva substansen Valacyclovir. Detta läkemedel är aktiv under alla former av herpes på alla stadier av sjukdomen.

Valtrex ganska snabbt tränger in i den virala cell, och är en analog av nukleosid är inbyggd i den virala DNA. Det leder till skador på kedjan, uppsägning av DNA-syntes av virus, och blockering av virusreplikation, som en följd av detta.

Den farmakologiska verkan av Valacyclovir igång snabbt. Denna ingrediens är helt upplöst i mag-tarmkanalen inom 1-2 timmar, och den högsta koncentrationen av Valacyclovir är nått i blodet. På samma gång, de aktiva ingredienserna tränga in i den virala celler och börja förstöra en handling.

Om du kände ljus klåda, inflammation eller andra tecken på herpes, är det nödvändigt att köpa Valtrex på en gång. Ju tidigare behandling påbörjas, desto mindre oönskade symtom på herpes visas på huden.

Valtrex minskar klåda, sveda, blåsor på huden och förhindrar ödem. Efter den behandling patienten inte har några tecken på herpes på huden, och inga ärr.

Anvisningar för användning

Valtrex används för alla former av herpetisk infektion. Det är effektivt i behandling av Herpes simplex typ 1 och 2, genital herpes och herpes zoster.

Valtrex är ett effektivt sätt används vid kirurgi under transplantation, för profylax av cytomegalovirus infection (användning av detta läkemedel minskar sannolikheten för akut avstötning av det transplanterade organet).

Valacyclovir är särskilt effektivt för patienter med låg immunitet och HIV. Det hjälper till att snabbt neutralisera eventuella huden infektioner och slemhinnor orsakade av herpes virus oavsett kroppens förmåga att bekämpa med viral celler.

Användning och dosering

  • För behandling av Herpes Simplex patienter ordineras en tablett av Valtrex 500 mg 2 gånger per dag. Längden på den antivirala terapin är 3-5 dagar. I fall av upprepad sjukdom behandling ökas upp till 10 dagar
  • För behandling av genital herpes patienter ordineras 1 tablett av Valtrex 500 mg per dag inom 6-12 månader
  • För bältros Valtrex är föreskrivet 2 tabletter av Valtrex 500 mg 3 gånger / dag i 7 dagar
  • I fall av organtransplantation Valtrex är föreskrivna för vuxna och barn över 12 år gamla. Läkemedlet tas så snart som möjligt efter transplantationen, i dosen 2 g 4 gånger per dag. Varaktigheten av Valtrex använda är 90 dagar, men behandlingen kan ökas vid hög risk för avstötning.

Biverkningar

På kort sikt naturligtvis av Valtrex inte orsaka biverkningar. I enstaka fall kan patienter som kan ha höga klåda eller rodnad i området inflammation och lätt huvudvärk under den första dagen av behandling. Men dessa biverkningar pass snabbt.

I fall av långvarig behandling med Valtrex patienter kan ha andra oönskade reaktioner såsom illamående, huvudvärk, kort andning, trombocytopeni, och matsmältning sjukdom.

Den minskning av den dagliga dosen hjälper till att minska intensiteten av de oönskade effekterna.

Interaktion med läkemedel

  • Valtrex användas med läkemedel som metaboliseras av njurarna kan orsaka ansamling av valacyclovir i blodet, så att risken för överdosering ökar.
Namn*:
Email*:
Meddelande*: