Köpa Wellbutrin XL På Nätet

Selective reuptake inhibitors av noradrenalin och dopamin är de nyaste farmakologisk grupp av läkemedel som används för behandling av depression.


#1Apotek
Köp Nu


De mest populära representant för denna grupp antidepressiva är Wellbutrin läkemedel. Wellbutrin kan köpas i online-apotek beställa transporten av antidepressiva till ditt hus.

Ett utmärkande egenhet av Wellbutrin är en medicinsk åtgärd, och vissa forskare jämföra sin åtgärd för åtgärd av amfetamin. Men Wellbutrin inte har narkotiska egenskaper och inte leder till missbruk.

De viktigaste aktiva substansen i Wellbutrin drog Bupropion ingrediens. Når kroppen det är förvandlades snabbt till flera metaboliter av olika åtgärder. Därför är det helt okänt vad som metabolit av Bupropion ger mer effekt och påverkan på minskning av symtom på depression.

Det är bara känd som en av metaboliter av Wellbutrin visar en förebyggande åtgärd för att nikotin receptorer. Detta läkemedel är aktivt används för behandling av nikotinberoende. Det bidrar till att minska den känslomässiga svårighetsgrad på grund av att sluta röka och försvaga abstinens av nikotin.

Wellbutrin skiljer sig från andra antidepressiva eftersom det inte har vanliga biverkningar. Ta detta läkemedel patienter upplever inte ökar i vikt, och en normal sexuell funktion bevaras. Därför, om användningen av droger av serotonin återupptags-hämmare, orsaka erektil dysfunktion, eller låg libido, Wellbutrin kan köpas, och den sexuella funktionen återställs utan att skada antidepressiv terapi.

Anvisningar för användning

Wellbutrin rekommenderas för patienter med bipolär sjukdom, depression och apati som ett resultat av depressiv sjukdom.

Wellbutrin kan tas för behandling och profylax av nikotinberoende.

Användning och dosering

Wellbutrin piller tas en gång om dagen, på morgonen oberoende av måltider.

  • Behandling av depression, behandling påbörjas från daglig dos av 150 mg Wellbutrin
  • Terapeutiska effekter utvecklas långsamt och förbättring av tillståndet är märkt till slutet av 2:a veckan av behandlingen
  • Om den medicinska effekten visas inte i 14 dagar, den dos av Wellbutrin ökas upp till 300 mg per dag
  • I fall av utseende av svag effekt som inte är klara med depression symtom, kan dosen ökas upp till 450 mg Wellbutrin en dag
  • Wellbutrin 450 mg är den maximala dagliga dosen bör inte överskridas.

Att ha en stabil medicinsk effekt det dagliga dos av Wellbutrin minskar med upp till 150-300 mg. patienter som är ordinerade att upprätthålla antidepressiv terapi inom 6-12 månader.

Biverkningar

Wellbutrin biverkningar har svag karaktär och pass mjukt. Om dosen regim observeras, kan biverkningar förekomma i sällsynta fall, men de behöver inte bry antidepressiv terapi.

I början av Wellbutrin användning takykardi som kan hända, och denna oönskade effekt passerar. Dessutom, många patienter har halsbränna i fall av långvarig användning av läkemedlet.

De mest vanliga biverkningar av Wellbutrin är viktminskning, epileptiskt anfall, ångest, sömnlöshet, matsmältning upprörd, och högt blodtryck.

I fråga om utvecklingen av den konvulsiva anfall, de dagliga dos av Wellbutrin bör inte överstiga 150 mg.

Interaktion med andra läkemedel

  • Läkemedel för anestesi kan orsaka arytmi interagera med Bupropion
  • I fall av Wellbutrin interaktion med tricykliska antidepressiva, serotonin återupptags-hämmare, beta-adrenoceptors, och antiarytmika ökningen av den terapeutiska åtgärder av både droger hända, och därför kan en justering av dosen är nödvändig innan förskrivning av dessa läkemedel
  • Samtidig användning av Wellbutrin med Amantadin ökar risken för psychoneurological biverkningar. En hög bör försiktighet iakttas.
Namn*:
Email*:
Meddelande*: