Köpa Zithromax På Nätet

Zithromax är en modern antibiotika som är rekommenderade för första tecken av bakteriella infektioner. Med detta antibiotikum du kommer att kunna stoppa utvecklingen av infektionen och skydda dig mot inflammatoriska processer i kroppen.


#1Apotek
Köp Nu


Den huvudsakliga aktiva ingrediensen av Zithromax är Azithromycin. Detta läkemedel har en hög antimikrobiell aktivitet och positioner en inflammatorisk process i kroppen. Zithromax tolereras väl av kroppen, inte orsaka en hel del biverkningar, och fungerar för patienter i alla åldrar.

Varje person kan köpa Zithromax och ta det hemma. Denna anger dess höga nivå av farmakologisk säkerhet.

Användning av Zithromax kommer att bidra till att hantera smittsamma sjukdomar snabbt och säkert, eftersom Azitromycin är aktiv som att de flesta känt bakteriell aktivatorer (streptokocker, stafylokocker, chlamydia, gonococcus, gardnerella, Treponema, och andra).

Som att mikrober, Azithromycin erbjuder bakteriehämmande åtgärder och förstör peptid kedjor av sina celler. På grund av detta, störning av proteinsyntesen som sker i celler och bakterier, så att de förlorar förmågan att utveckla.

Vid behandling av allvarliga infektioner med användning av höga doser för Zithromax Azitromycin visar en baktericid effekt och förstör inte bara syntesen av protein i bakterier och celler, men också deras cellulära väggen, så att mikroorganismer inte blivit utsatta för immunsystemet hos den mänskliga kroppen.

Anvisningar för användning

Zithromax är föreskrivna patienter för behandling av bakteriella infektioner i övre och nedre luftvägarna, infektioner i benvävnad och leder, hud, urinvägar, sexuella infektioner, Lime sjukdom, lunginflammation och andra sjukdomar som inte nämns i denna guide.

Mest känd för idag infektioner är behandlingsbara med Azitromycin. Men innan du köper Zithromax, bör du se till att infektioner orsakade av mikroorganismer känsliga för antibiotika. En läkarundersökning krävs.

Användning och dosering

Zithromax dos anges individuellt för varje patient beroende på svårighetsgraden av bakteriell infektion och motstånd av sjukdomsframkallande mikroorganismer att de aktiva ingredienserna av antibiotika.

De flesta typer av bakterieinfektioner kan behandlas under användning av det dagliga dos av Zithromax 250 mg. Zithromax 250 mg tabletter används en gång om dagen, på morgonen, oberoende av måltider.

För allvarliga smittsamma sjukdomar, de dagliga dos av Zithromax kan ökas upp till 500-1000 mg per dag. Höga doser av Zithromax är att dela in 2-3 gånger.

Barn behöver mindre mängd av den aktiva ingrediensen av Azitromycin, och därför dosen som ordinerats enligt den ordning 5-10 mg per 1 kg kroppsvikt per dag. Beroende på kroppsvikt och ålder för ett barn, kan dosen variera.

Längden på utbildningen av den medicinska behandlingen bör vara minst 4-5 dagar. Varaktigheten av behandlingen kan ökas i enlighet med de medicinska egenskaper och under överinseende av läkare.

Biverkningar

I fastställandet av antibakteriell behandling med Zithromax läkemedel en patient kan ha huvudvärk, dålig aptit, sömnighet, och matsmältning sjukdom. Det är en adekvat reaktion av kroppen för att de åtgärder Azitromycin. Som regel är dessa oönskade biverkningar försvinner inom 1-2 dagar efter början av narkotikamissbruk.

Interaktion med andra läkemedel

  • I händelse av samtidig användning av Zithromax med antacida intervall mellan användning av dessa läkemedel bör vara 1,5-2 timmar
  • Etanol sänker antibakteriell effekt och ökar risken för allergiska reaktioner och matsmältning sjukdom i kombination med Azitromycin
  • Dihydroergotamin och Ergotamin öka toxiska verkan av Zithromax, så att biverkningar kan uppträda,
  • Tetracyklin ökar den farmakologiska effekten av Azitromycin, och därför sänkning av dosen är nödvändig.
Namn*:
Email*:
Meddelande*: