Köpa Zoloft På Nätet

Zoloft läkemedel är ganska populärt att erfarna psykoterapeuter och anses som mycket effektivt antidepressivt läkemedel av det breda spektrum av åtgärder. Det är en av de mest stabila och säkraste antidepressiva läkemedel som är effektiva för kroniska former av depression.


#1Apotek
Köp Nu


Sertralin är ett generiskt namn Zoloft. Verkningsmekanismen av Sertralin är betingad av den höga nivån av serotonin i hjärnan och nervceller i det centrala nervsystemet. Zoloft är en av 4 antidepressiva läkemedel som betraktas som den mest effektiva för allvarliga former av depression och ångest sjukdomar.

Zoloft skiljer sig från de identiska läkemedel på grund av dess längre användning inte orsakar en medicinsk missbruk och inte ändra psykomotorisk aktivitet.

Sertralin inte ger en stark lugnande medel, är en medicinsk åtgärd. Terapeutiska effekten är långsamt utvecklade patienten har förbättring av humör, rädsla, irritation, ständig känsla av ångest att försvinna. Tecken på allvarlig depression är helt borta i 2-3 månader, god sömn är återställd, det centrala nervsystemet och hjärnan är reglerad.

Trots låg lugnande effekt, Zoloft ger en positiv inverkan på patienter med ångest villkor och paniksyndrom. Vid samma tid, symtom på ångest försvinner snabbare än att ta Prozac.

Val av antidepressivt läkemedel för behandling eller profylax av depression, Zoloft bör väljas, för säker. Det tolereras väl, inte orsaka uttryckt biverkningar, och nästan inte har någon direkt påverkan på den sexuella funktionen hos en man.

Om du letar efter en bra antidepressiva, du kan köpa Zoloft och se till att detta drugaefficiency.

Anvisningar för användning

Zoloft är föreskriven för behandling och profylax av kronisk depression. Drogen ger en bra sammanställning av sig under den akuta episoder av depression, med symtom på panik attacker och fobi.

Zoloft visar hög effektivitet vid behandling av tvångssyndrom-obligatorisk sjukdomar och posttraumatiskt stressyndrom.

Användning och dosering

En dos av Zoloft fungerar inom 24 timmar och därför bör läkemedlet tas en gång om dagen. Piller kan användas oberoende av måltider, men med ett fullt glas vatten för bättre upptag i matsmältningen organ.

Dosering behandling av Zoloft beror på en form av psykisk sjukdom och svårighetsgrad av sjukdomen:

 • Patienter som är ordinerade 1 tablett Zoloft 50 mg per dag för depression
 • Den behandling som rekommenderas från 1 tablett Zoloft 25 mg en dag om panikattacker och fobier
 • Användning av låga doser i början av behandlingen kan minska frekvensen av tidiga oönskade effekter
 • Terapeutiska effekten är utvecklade inom den första veckan och patienten känner förbättring i 7-8 dagar
 • Om du inte känner någon resultera i 7-10 dagar, kan dosen ökas till 50 mg en dag
 • Den maximala dagliga dosen av Zoloft 200 mg (dosen bör ökas med 50 mg inte mer än en gång i veckan)
 • En fullständig medicinsk effekt erhållits i 3-4 veckor
 • Den dagliga dosen av Zoloft 200 mg är säkert för de flesta patienter, rekommenderas att ta den lägsta effektiva dagliga dosen för att minska sannolikheten för biverkningar.

Biverkningar

Patienter kan ha biverkningar inom de första 7-10 dagarna, såsom matsmältning sjukdom, snabba hjärtslag, högt blodtryck, muskel spasms, sömnighet, huvudvärk, migrän, och matthet.

Det har visat sig att intensiteten av biverkningarna beror på dosen, och därför lämplig dos är en viktig faktor i en säker behandling av depression. Om du aldrig ta antidepressiva medel innan, bör du rådfråga en läkare eller apotekspersonal innan du köper Zoloft.

Interaktion med andra läkemedel

 • Kombinerad användning av Zoloft MAO-hämmare, orsaka allvarliga komplikationer och starka biverkningar. Dessa antidepressiva läkemedel kan tas med 14 dagars mellanrum.
 • Konsumtion av alkohol eller mediciner som innehåller etanol är kontraindicerat vid användning av Zoloft
 • Ta Sertralin med andra serotoninåterupptagshämmare (allmänna dagliga dosen av läkemedel bör minskas.
Namn*:
Email*:
Meddelande*: