Köpa Zovirax På Nätet

De första tecknen av herpes aktivitet är hud utslag i form av små blåsor. De åtföljs av obehaglig klåda, brännande, och smärtsamma upplevelser.


#1Apotek
Köp Nu


Zovirax läkemedel är en av de mest effektiva och säkra läkemedel för behandling av herpetisk infektion och har godkänts av FDA.

Den viktigaste aktiva substansen i Zovirax läkemedel är antiviral medicin Acyklovir.

Acyclovir tränger in i området inflammation och selektivt blockerar molekyler av herpes virus. Det hindrar den fortsatta försämringen av herpes symtom, minskar hudutslag, klåda och sveda. Användning av Zovirax förhindrar uppkomsten av ärr som kan hända på platsen för inflammation.

Zovirax hämmar aktiviteten av herpes, och därför frekvensen av akuta tillstånd är nedsatt efter antiviral terapi. Även under svag immunitet sannolikheten för den andra förekomsten av herpes symtom är nedsatt.

Den största fördelen av Zovirax innan andra antivirala läkemedel är att ha låg toxicitet och selektiva åtgärder för att molekyler av herpes virus. Regelbunden användning inte leder till missbruk.

Den terapeutiska effekten av Zovirax är inte reduceras även i detta fall ofta användning av läkemedlet. Därför, om du har stress, svag immunitet, eller klimatförändringar, och herpes är ofta hände, kan du köpa Zovirax och har en under behandling med detta antivirala läkemedel.

Anvisningar för användning

Zovirax är föreskriven för profylax eller behandling av akuta tillstånd av Herpes simplex typ 1 och 2.

Zovirax kan användas för behandling av inflammatoriska processer i området i mun, näsa, öron och slemhinnor i underlivet. Dessutom Zovirax kan användas som en komplex behandling av vattkoppor, herpes zoster, och andra infektioner orsakade av herpes virus.

Användning och dosering

Dosering av Zovirax för vuxna:

  • Behandling av Herpes simplex typ 1 och 2 (inklusive en genital) vuxna patienter ordineras en tablett Zovirax 200 mg 5 ggr / dag (4 timmar). Behandlingen varar i 7 dagar.
  • Behandling av vattkoppor eller lavar vuxna är föreskrivna 1 tablett Zovirax 800 mg 5 gånger / dag i 7 dagar.

Hela behandlingen samt dosen kan justeras i enlighet med den kliniska bilden av patienten.

Patienter med akut njursvikt (särskilt vid högre ålder) bör sänka den dagliga dosen eftersom Aciklovir utsöndras genom njurarna.

Dosering av Zovirax för barn:

  • Dosering för barn med en kroppsvikt under 40 kg bör vara En? dosen för vuxna patienter. Behandlingen görs under doctoras tillsyn.

Biverkningar

Illamående, kräkningar, matthet, svaghet, kort andning, huvudvärk kan förekomma under de första 3-4 dagar Zovirax tar.

De biverkningar som är svaga och behöver inte ett plötsligt avbrytande av behandlingen. En viss minskning av den dagliga dosen av Zovirax kan sänka mängden av biverkningar. Efter försvinnandet av biverkningar dosen Zovirax kan höjas upp till den nivå som krävs.

Om biverkningar är ökad (allergisk reaktion visas), är det rimligt att se en läkare eller apotekspersonal.

Om du bestämmer dig för att köpa Zovirax på online apotek, kan du inte gå till en läkare och kanske få alla rekommendationer och instruktioner för användning från en farmaceut av online apotek helt gratis.

Interaktion med andra läkemedel

  • Koncentrationen av Aciklovir kan ökas vid samtidig användning av Zovirax läkemedel som utsöndras genom njurarna. Trots detta, anpassning av Zovirax dos behövs inte.
  • Interaktion av aciklovir med etanol kan orsaka biverkningar, och därför alkohol förbrukning måste undvikas under narkotikamissbruk.
Namn*:
Email*:
Meddelande*: